Κατηγορίες
Αναζήτηση

Φούτερ (Hoodie)

Έχει εξελιχθεί κάποιο ρούχο κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαετιών περισσότερο από το φούτερ; Από την απόκλιση που δημιούργησαν τα ΜΜΕ στις αρχές της δεκαετίας του 2000 έως την εμφάνιση στην πρώτη γραμμή της εβδομάδας μόδας στα μέσα έως τα τέλη της δεκαετίας του 2010, αυτό το απλό πουλόβερ έχει υποστηριχθεί από τους έφηβους μέχρι και τους οίκους υψηλής ραπτικής σε λιγότερο χρόνο από ό, τι οποιοδήποτε άλλο ρούχο.

Βοηθούμενη από τη γενική υιοθέτηση των εταιριών αθλητικών ειδών, την άνοδο του αθλητισμού και τη διασταυρούμενη επικονίαση υψηλής μόδας και streetwear, αυτό που κάποτε ήταν ενδυμασία για τους κακοποιούς και τους εφήβους είναι πλέον μόδα στα περισσότερα γραφεία.

Αν δεν έχετε τουλάχιστον ένα μέχρι στιγμής, έχετε καθυστερήσει λίγο στο πάρτι. Ακόμα, με την ολοένα αυξανόμενη δημοτικότητα και την αποδοχή των φούτερ, δεν είναι ποτέ αργά για να συμμετάσχετε. Εδώ ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις μάρκες που το κάνουν καλύτερα και εμβαθύνουμε στα πιο απίθανα ανδρικά φούτερ της αγοράς.

Τα σημερινά φούτερ είναι σίγουρα ένα απλό ρούχο. Δεν είναι σε καμία περίπτωση επίσημο και, σε αντίθεση με μια μακρυμάνικη μπλούζα, είναι δύσκολο ακόμη και να συνδυαστεί κάτω από ένα αθλητικό μπουφάν. Υπάρχουν όμως δυο άκρα: στο ένα άκρο υπάρχει το ατημέλητο, ελαφρώς μεγάλο, ξεθωριασμένο και τυπωμένο φούτερ που είναι ωραίο για να κοιμάσαι στον καναπέ ή να βγαίνεις στο κλαμπ. Στο άλλο άκρο υπάρχει το σκούρο, τακτοποιημένο, απλό φούτερ, το οποίο είναι κομψό και ευπαρουσίαστο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσετε να φοράτε φούτερ πάνω από ένα πουκάμισο ή με παντελόνι (σκεφτείτε μάλλον, σκούρο washed τζιν ή chinos). Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει το περιθώριο για το φούτερ να κάνει τουλάχιστον ένα βήμα προς την αξιοπρέπεια.

Όπως με τόσα πολλά πράγματα, όσο περισσότερη προσοχή δίνεται στην ποιότητα, τόσο καλύτερα φούτερ έρχονται με σύνθεση βαρειών υφασμάτων, 100% βαμβακερό ύφασμα, με αντίστροφη ύφανση και με περισσότερες δυνατότητες. Αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά το φούτερ.

Εάν το ολόσωμο κορμάκι είναι, κάτι που κανένας άντρας δεν πρέπει να φορέσει, το φούτερ είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα για να νιώσετε σκεπασμένοι. Είναι η κουβέρτα ασφαλείας του ανδρικού κόσμου και να είναι πολύτιμη!
<p

Menu

Λογαριασμός

θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό.

Είσοδος