Πολιτική επιστροφής προϊόντων

Αν θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από το Pantazonas.gr, έχετε 14 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας για να το επιστρέψετε. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Προκειμένου να επιστραφούν τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και το καρτελάκι αναγνώρισης μαζί με όλες τις υφασμάτινες ετικέτες του σχεδιαστή να βρίσκονται προσαρτημένα στο προϊόν. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.

α) Αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν (ίσης ή μεγαλύτερης αξίας)

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν σας εφόσον το έχετε καλά συσκευασμένο με επιβάρυνση 3€ για Ελλάδα και 5€ για Κύπρο. Ακόμη θα πρέπει να πραγματοποιήσετε νέα παραγγελία από την αρχή με αντικαταβολή, και θα γίνει αφαίρεση του ποσού από τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Εσείς θα πρέπει απλώς να γράψετε τη λέξη ‘Αλλαγή’ στα σχόλια και το ποσό από την προηγούμενη παραγγελία σας.

β) Επιστροφή χρημάτων

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται αποδεκτές μόνο σε ειδικές περιπτώσεις κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία.

E-mail: [email protected]

Τηλεφωνικός: 211 1119333

Μέσω μηνύματος στο messenger ή στο +30 690 780 3445 (Viber ή Whatsapp)

  • Σε περίπτωση που κάνατε την αγορά με εγγραφή: Συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας εδώ (link). Θα μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή από τα στοιχεία της παραγγελίας. Ένας μεταφορέας θα παραλάβει το πακέτο σας από τη διεύθυνση σας εντός 48-72 ωρών.
  • Σε περίπτωση που κάνατε την αγορά ως επισκέπτης: Στείλτε e-mail στο [email protected] με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, λόγος επιστροφής) & ένας μεταφορέας θα παραλάβει το πακέτο σας από τη διεύθυνση σας εντός 48-72 ωρών.

 

FAQs

  1. Εάν δεν έχετε πλέον την αρχική συσκευασία, μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε άλλη συσκευασία, αρκεί να είναι καλά σφραγισμένη για να μην χαθούν τα προϊόντα.

  2. Δεν χρειάζεται να σημειώσετε τίποτα επάνω στο πακέτο σας.

  3. Εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε το αίτημά επιστροφής σας, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικός ή μέσω email για να το διαχειριστούμε.

  4. Να θυμάστε ότι θα πρέπει πάντα να γίνεται παράδοση των προϊόντων που θέλετε να επιστρέψετε εντός 14 ημερών, προτού λήξει η προθεσμία επιστροφής. Σε περίπτωση που ζητήσατε παραλαβή και δεν έχει γίνει, επικοινωνήστε μαζί μας για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε μια νέα προσπάθεια.

  5. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται με την ίδια μέθοδο πληρωμής με αυτήν που χρησιμοποίησες για την αγορά σου. Αφού ολοκληρωθεί η επιστροφή χρημάτων, θα λάβεις επιβεβαίωση μέσω email.

 


 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη αγορά

Menu

θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό.

Είσοδος