Σχετικά με εμάς

The Brand Story

ΠΑΝΤΑΖΩΝΑΣ το όνομα στη μόδα’ ήταν ο κοινός fashion code όλων των ανθρώπων που αναζητούσαν κάτι πέρα από το συνηθισμένο και συμβατικό ντύσιμο. Ασυνήθιστα, ξεχωριστά και κυρίως προχωρημένα ήταν τα λόγια με τα οποία οι καταναλωτές περιέγραφαν τις προτάσεις του PANTAZONAS, 44 χρόνια πριν. Το πρώτο σημείο λιανικής πώλησης, ξεκίνησε με αφετηρία το 1976 στην οδό Σταδίου 48 στην στοά Santarosa, στο κέντρο της Αθήνας. Η άψογη εξυπηρέτηση και οι ιδιαίτερα προσιτές τιμές για το ιδιαίτερο ρούχο που πρότεινε στους νέους, οδήγησε στην ανάγκη για κάτι μεγαλύτερο.

Η χρυσή εποχή των 80΄s και το θρυλικό κατάστημα της Βερανζέρου 1, στην πλατεία Κάνιγγος ήταν γεγονός. Από το 1978 και μετά το concept του πέρα από το ιδιαίτερο ρούχο, επεκτάθηκε και στο lifestyle της εποχής που δεν ήταν άλλο από μουσικά events, fashion shows (όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά σε όλη την Ελλάδα) και personal styling πολλών γνωστών celebrities, τόσο από ελληνικές ταινίες της εποχής  όσο και τραγουδιστές. Το brand από τότε συνδέθηκε με το ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε εκδήλωση των must night clubs και disco της εποχής (barbarella, video, atomic, Maracaibo) πλαισιωμένο πάντα από VIP παρουσίες και προτείνοντας ότι πιο fashion και ξεχωριστό. 

Ακολούθησε το κατάστημα στην οδό Σιβιτανίδου 23 στην Καλλιθέα το 1984, έχοντας ως concept το εξαιρετικό design και την καλύτερη ποιότητα, στη χαμηλότερη δυνατή τιμή, γεγονός που επιβραβεύεται από τις αγορές των καταναλωτών. Το κατάστημα της Καλλιθέας, στο οποίο και παραμένει η έδρα του Pantazonas ως σήμερα, είναι πια ένα σημείο αναφοράς για το ντύσιμο και τη μόδα. Στη συνέχεια επεκτάθηκε το brand με καταστήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα…

Πλέον το φάσμα των προτάσεων του brand PANTAZONAS περιλαμβάνει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και έχει σίγουρα την απάντηση ακόμη και στους πιο ανήσυχους fashionistas, φέρνοντας στην ελληνική αγορά ότι καλύτερο υπάρχει στη μόδα για τον άνδρα και τη γυναίκα, στις καλύτερες τιμές. Στο κατάστημα της Καλλιθέας και στην ιστοσελίδα, επιλογές που ξεχωρίζουν για ιδανικές εμφανίσεις κάθε στιγμή, συνεχίζοντας την παράδοση δεκαετιών που έφερε τα καταστήματα στην πρώτη γραμμή της ελληνικής αγοράς ενδυμάτων. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη αγορά

Menu

θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό.

Είσοδος